Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemám TV a tak jsem jaksi mimo ... ale pokud budete chtít nějaký vzkaz, zkuste hledat termín "Pochodeň 2003". Alespoň odkaz a přání Zdeňka Adamce by se měl připomenout, když ten pacient z Bohnic neměl příležitost si svůj vzkaz pojistit na internetu.

0 0
možnosti

Karma madam!

Za upozornění, že policie zatajuje informace a ČT cenzuruje svoje zprávy

Rovněž za vyjádření úcty k člověku, který zvolil tak strašnou demonstrativní smrt v místě,

kde se upálil Jan Palach v roce 1969.

3 0
možnosti
Foto

Jsou prostě události, jejichž publicita není vhodná. Tahle je jednou  z nich.

2 1
možnosti

J79a53n 85R15á24ž

18. 12. 2014 20:07

Když si nějaký cvok a tento byl chovancem Bohnic, chce zkrátit dobrovolně život, je to čistě jeho privátní věc. A mimo bulvár a lidičky, kteří mají chorobnou touhu starat se o druhé, protože se neumí, či nechtějí postarat o sebe, to nikoho nezajímá. V ČT chybí daleko důležitější informace, které mají vliv na život každého z nás a tak proč by tam měla být tato naprosto okrajová?

2 3
možnosti
Foto

Nepochopil jste text, nepochopil realitu? Realita nemůže být prezentována očima TV, o to šlo v článku. Pochopíme, uvěříme až je to v TV?? Dosti děsivé. neřídíme se vlastním rozumem ale tím, co je v TV. Smrt člověka NIKDY není okrajová, zejména když ...

6 0
možnosti

Tak nevim=-O jasne o tom informovala media hned rano a po zjisteni ze to je pacient psychiatrie tak uz nebylo o cem.Nebo chcete online info v medii o techto nestastnicich a nebo i ma tom chudakovi chcete vytlouct nejake body pro bolsevickou propagandu?

3 4
možnosti
Foto

Proč politický? Proč ne jen lidský? Jděte se bodnout s bolševiky!!

4 1
možnosti
Foto

Pokud je mi známo, jednalo se o pacienta Bohnické psychiatrické léčebny, který se nevrátil z vycházky. Pak bych poněkud pochyboval o nějakém politickém podtextu.

5 1
možnosti

To je samozrejme zajimava informace, ale je otazka, zda je dostatecna. O Palachovi tamni garnitura take tvrdila, ze je blazen a dalsi faktor je, ze do psychiatricke lecebny lze odklidit i celkem zdraveho cloveka.

Nerikam, ze to tak je v tomto pripade, nevim to, ale ptat se je relevantni.

7 3
možnosti
Foto

Ale jo, já vlastně chápu, že pavlačové drbny musí strašně hňácat, že nevědí, nemůžou rozebírat, nečetly, není skulinka pro jejich zvědavé rypáky. To musejí být opravdová duševní muka...;-D

5 5
možnosti

Neustále narůstající trend sebevražd? Myslíte statistiku 1968 - 1970? Nebo rok měnové reformy 1953?

3 1
možnosti

Pro autorku a její zastánce: statistika sebevražd je tady: http://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/sebevrazdy_zaj

nejvíc sebevražd bylo  kolem roku 1970 - 2800 lidí, v r. 2010 jich bylo skoro o polovinu míň - 1500

4 0
možnosti

Madam, jistě pouhým omylem jste zplantala dohromady statistiku za ČSSR a Českou republiku. Kandidujete na novinářku roku.

5 6
možnosti

Ti, kteri toto tema bagatelizuji, zapominaji, ze upalit se verejne na Vaclavaku, u sochu sv. Vaclava je vzhledem k nasi historii pomerne vyznamna vec. Sebevrahu mame spoustu, ale bude se neupaluji vubec, nebo ne na Vaclavaku. Upalit se na Vaclavku muze pripominat verejny akt, kterym ten nebozak opravdu neco sdelit chtel a soude dle informaci a aktovce a vzkazu zrejme i neco sdeloval.

Nemusi to znamenat, ze by se jednalo o dalsiho Palacha, Zajice, Hlavateho, Plocka, Hlavateho nebo Siwiece, Makucha nebo Bauera. A prave vzhledem k aktum techto lidi nelze pohlizet na dalsi takovy cin s optikou, ze to byl magor. Autorka ma pravdu v tom, ze at uz byly pohnutky toho nebozaka jakekoli, mely byt zverejneny.

6 0
možnosti

a co takhle asociace nemocného mozku - sebevražda =upálení? Je také velice pravděpodobné, že součastí (či příčinou) jeho nemoci byl pocit nedocenění, neúspěchu - takže upálení na tomto místě pro něj znamenalo, že se o něm konečně bude mluvit, bude na předních stránkách )a ono mu to nevyšlo)

1 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Otázka PROČ a odpověď PROTOŽE. Lze věci zjednodušovat a proč je to třeba. Protože je to přirozené, stejně jako logika, zdravý rozum, spokojený život. Spokojený život se vším všudy, včetně porozumění. S několika přáteli jsme v tomto duchu začali vydávat samizdat D-éčko, měsíčník o demokracii a založili Klub Přátel Demokracie. Odkazy jsou v SEZNAM RUBRIK.